Anmälning dold

Anmälningen är öppen från 4 november till och med 16 november. Alla som har anmält sig innan 16 november har lika stor chans att få en plats på lajvet. Att anmäla sig tidigt kan i undantagsfall vara avgörande om det är mycket konkurrens kring samma roll.

Lajvet har plats för 24 deltagare. Om vi får in fler anmälningar så avgör lotten vilka som får en plats på lajvet. De som inte deltagit i lajvet tidigare prioriteras.

Vid anmälan uppger man tre karaktärer man är intresserade av att spela. Vi strävar efter att så många som möjligt får sin första preferens, men också att så få som möjligt får sin tredje preferens. Vi strävar dessutom i mån av möjlighet att få en jämn könsfördelning bland rollerna.

Vi erbjuder två stycken spelare deltagaravgifter till halva priset! Dessa är i första hand ämnade åt nybörjare (såna som inte lajvat tidigare eller lajvat mycket lite) och i andra hand till sådan som inte annars kunde delta av ekonomiska skäl. Ansökan om detta görs i anmälningsblanketten.

Observera att du skall ha läst igenom alla texter på hemsidan innan du anmäler dig till lajvet.

Efter att du anmält dig får du inom två dygn ett bekräftelsemail av arrangörerna att din anmälan mottagits. Senast den 20 november får du veta om du har fått en plats på lajvet och i samband med detta får du ett inbetalningskort för deltagaravgiften. Senast den 10 december får du ditt rollskelett skickat åt dig!

ANMÄL DIG HÄR!

 

Pssssssssst! Lyssna till lajvets temalåt medan du fyller i din anmälan O:)